OVER ONS

#vivablooming

Het verhaal achter
VIVA BLOOMING

1988

In 1988 zijn wij, Gino Danneels en Viviane Vandendriessche, van start gegaan met ons tuincentrum Garden Center Danneels in het hartje van Helkijn. Wij zijn een familiebedrijf. Doorheen de jaren raakten wij gekend omwille van onze kwalitatieve, verse snijbloemen. Na ruim 30 jaar ervaring hebben wij besloten om onze sterkte verder uit te bouwen. We hebben ervoor gekozen om naast onze fysieke winkel ons verder te gaan specialiseren in snijbloemen.

2018

Hierbij is in januari 2018 het dochterbedrijf ‘VIVA Blooming’ by Garden Center Danneels geboren! VIVA Blooming is het resultaat van twee generaties die samen hun krachten bundelen. Viviane Vandendriessche, drijvende kracht met 30 jaar ervaring in het maken van boeketten en zoon Diederik Danneels met 5 jaar ervaring als florist en gespecialiseerd in het bebloemen van huwelijken, events,…

Naast onze fysieke winkel
nu ook online

Verwen jezelf, laat je verrassen, een boeketje voor een vriendin, voor elke gelegenheid hoort er wel een bloemetje bij. Bovendien moet je niet meer buitenshuis. Geen haast meer in de file, gewoon om het even welk uur, gezellig vanuit je zetel een boeketje bestellen en het wordt GRATIS bij jou of op een ander adres voor jou aan huis geleverd.

Kies gerust voor het gemak en doe een bloemenabonnement cadeau, online bloemen bestellen was nooit zo eenvoudig.

Al onze boeketten worden telkens weer opnieuw met liefde en passie gemaakt. Ze zijn handgebonden en verrassend stijlvol.

VIVA Blooming staat voor een duurzaam, kwaliteitsvol en creatief Belgisch boeket.

#vivablooming decoratie bloemen
#vivablooming bloemen tafeldecoratie event feest

Make everything
BLOOMING

Voor het verzorgen van events, huwelijk, familiefeestjes,… kan je ook bij ons terecht. Je kan online of telefonisch een afspraak maken en samen bespreken we al uw persoonlijke wensen, want dat is het toch, ook jij wil toch die extra persoonlijke toets aan uw feest geven. Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste combinaties.

Met VIVA Blooming willen wij JOU ontzorgen op het vlak van aankleding van allerhande feesten. Er zal ook mogelijkheid zijn tot huren van bepaalde accessoires, zowel voor huwelijken als events.

Wij hebben dus alles van bebloeming in huis om van jouw feestje een waar pareltje te maken!