HUWELIJKSFEESTEN

#vivablooming

Een huwelijk
met feestelijke bloemen …

De mooiste dag van je leven, zeker een dag om niet te vergeten! Daarom wil je ook letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet worden. VIVA BLOOMING wil je hier graag bij helpen.

VIVA BLOOMING maakt met liefde en passie jouw bruidsboeket, corsages, tafelbloemstukken en decoratie voor de feestzaal en/of kerk,… Wij kunnen ook zorgen voor kaarsen, windlichten, boompjes, een bloemenboog,…
Wij werken zowel in moderne, klassieke als landelijke stijl.

Samen bespreken we al jouw persoonlijke wensen en wij zorgen voor de perfecte bloemencombinatie aangepast aan jullie thema en jullie budget. Zo kunnen wij die extra persoonlijke touch aan jouw feest geven.

Contacteer ons gerust, wij maken graag tijd vrij om je verder te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

#vivablooming huwelijksfeest
#vivablooming huwelijk

Liefde
zeg het met bloemen

Elk feest is uniek! Daarom geven wij daar dan ook graag die persoonlijke touch aan. Je bent op zoek naar iets speciaals voor jouw feest maar je kan het nergens vinden. Dan gaan wij jou daarbij helpen!

Het is belangrijk dat wij weten hoe jouw feestlocatie eruit ziet. Dit kan bepalend zijn voor de stijl van je tafelbloemstukken zodat je bloemen niet verloren gaan in de ruimte. Zo kunnen we je thema nog versterken.

Wij plaatsen de bloemen voor je huwelijk in de kerk en/of in de feestzaal. Indien gewenst verplaatsen wij de bloemen na de ceremonie ook naar de feestzaal.

Maak gerust een afspraak zo kunnen we samen jouw wensen bespreken en tot een uniek resultaat komen.